Blog: Troll: Nu som Windows 8 app

Jeg har for et stykke tid siden lavet Troll, et program i Standard ML til at rulle terninger og beregne sandsynligheder til samme.
Idet kildekoden er offentlig tilgængelig, er der en amerikaner ved navn Duncan Kelbie, der har portet denne til Windows 8s Metro interface og udgivet en app ved navn Dice Master, som kan køre på både PC’er, telefoner og tavlecomputere med Win8.

Da Win8 platformen ikke understøtter apps skrevet i Standard ML, har Kelbie omskrevet koden til F#, et funktionsprogrammeringssprog, der har sine rødder i ML. Jeg har hjulpet Kelbie lidt med omskrivningen, men da der er store ligheder mellem Standard ML og F#, har han klaret det meste selv. UI’en har han selv stået for.

Da jeg ikke selv har Win8, har jeg ikke prøvet app’en, men beregningerne skulle gerne være de samme som i Troll. Hvis dette ikke skulle være tilfældet, må I gerne give mig besked. Der er en gratis prøveversion af app’en.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>