FLSmidth fyrer 130 medarbejdere

Omkring 130 medarbejdere i FLSmidths danske enheder vil inden få dage miste deres job. Det er primært hovedkontoret i Valby, der bliver ramt af fyringerne, skriver Børsen.

Beskeden om fyringsrunden kommer bare to måneder efter, at ingeniørkoncernen i fyrede 140 ansatte i Danmark, som led i en større sparerunde af i alt 1.100 medarbejdere på globalt plan.

Fyrringerne skyldtes dengang en effektiviseringsplan, som den nye topchef i FLSmidth, Thomas Schultz, der tiltrådte stillingen i maj i år, indledte. Planen, der endte med at koste 140 af virksomheden danske ansatte jobbet, skal forbedre virksomhedens økonomi med 750 millioner kroner i 2015.

Den nye fyringsrunde er dog ikke et led i effektiviseringsplanen, men skyldes ifølge Børsen FLSmidths forværrede markedssituation, der gør, at virksomheden har for mange hænder til for få ordre.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>