Nu kan du præge digitaliseringen af verden

Har du forslag til, hvordan det offentlige kunne arbejde bedre med brugen af it? Så har du nu en gylden mulighed for at præge, hvordan offentlige myndigheder i store dele af verden skal tænke digitalisering fremover.

OECD har udarbejdet et udkast til grundlæggende principper for god offentlig digitalisering, som er sendt i høring indtil den 17. december. De ti principper bygger på landenes erfaringer med god skik og praksis omkring digitalisering siden årtusindeskiftet. Det skriver Digitaliseringsstyrelsen.

Du kan se udkastet her!

Danmark har deltaget i en såkaldt task-force, sammen med en række andre OECD-lande, som har formuleret ti internationale principper, der skal guide regeringer og offentlige myndigheder til at få mest muligt ud af digitalisering i fremtiden.

Skulle man have lyst til at sætte sit præg på offentlig digitalisering er der frem til den 17. december mulighed for at komme med indspark til OECD’s endelige sæt af principper. Send en e-mail til int@digst.dk med ‘OECD-principper’ i emnelinjen og lad din stemme blive hørt.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>