Version2 Insight: Er det bedste projektværktøj et whiteboard?

Det står på side 1 i projektlederhåndbogen, at succesen først er hjemme, når du har afleveret til tiden, til budgettet og inden for scope.

Til at hjælpe projektlederen og -teamet med at komme helskindet i mål findes der en myriade af it-baserede værktøjer, der kan holde styr på opgaver, milepæle, sprints, godkendelser, ressourcer, kommunikationsplaner og meget, meget mere.

I Version2 Insight sætter vi blandt andet spot på, hvilke fordele der er ved cloud-baserede projektværktøjer, og hvilke løsninger der er særligt velegnede til projekter med en agil tilgangsvinkel.

Du kan også læse, hvordan Røde Kors med begrebet “mønsterprojekt” fik sat faste rammer for, hvordan projekter i nødhjælpsorganisationen skal køre – og hvilke værktøjer, der kan få projektet på skinner.

Endelig slår Version2-blogger Reni Elisabeth Piil Friis til lyd for, at mange projektledere har en tendens til at gemme sig bag projektværktøjets trygge skærmbillede frem for at få jord under neglene ude i organisationen. Og at rigtig mange kunne have glæde af en god gammeldags tavle med gule lapper på.

Download Version2 Insight her

Husk også projektværktøjsdagen

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål efter at have læst Version2 Insight, så er Ingeniøren og Version2 medarrangør på Projektværktøjsdagen, der løber af stablen 21. november på Radisson Falconer på Frederiksberg.

Læs mere om Projektværktøjsdagen her, hvor du også kan tilmelde dig arrangementet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>