Video: Sådan virker kæmpe-skærmen på Tesla S

NÃ¥r du sætter dig ind i en Tesla S, er det første du lægger mærke til den store 17 tommer skærm i midterkonsollen.Â

Skærmen er, sammen med den skærm som udgør området ved speedometeret, luksus el-bilens hjerte. 

Det er her, du kan konfigurere bilens affjedring, sidespejle, kabinelyset og mange andre ting.

I modsætning til mange andre bilsystemer, som tilsyneladende er skabt af verdensfjerne ingeniører eller så skrabede, at en cykelcomputer fremstår som avanceret teknologi ved siden af, foregår arbejdet på Teslas informationssystem let. 

Først og fremmest fordi det hele fungerer glidende. Men ogsÃ¥ fordi trykskærmen fungerer godt – og fordi brugerfladen er sÃ¥ veldesignet, at de fleste brugere umiddelbart ville kunne komme i gang med at bruge det. 

Systemet er desuden, via bilens 3G-forbindelse, koblet op til blandet andet Google Maps og Teslas systemer. Du kan desuden bruge den indbyggede browser til at surfe på nettet, mens resten af familien handler i Ikea. 

Vi har samlet indtrykkene fra informations- og kontrolsystemet i Tesla model S i en tre minutters video, som du kan se her.

Tip: Videoen er optaget i Full HD-opløsning og kan med fordel ses i fuld skærm. Tryk på ikonet nederst til højre under videoen for at starte fuld skærm.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>