Android runder en milliard solgte enheder i 2014

Forhandlere verden over vil i året 2014 lange en milliard android-baserede smartphones og tablets over disken. Det skriver Infoworld.

Tallene er baseret på en årlig rapport fra analysevirksomheden Gartner, der forudser, at Android også i år vil være langt det mest udbredte styresystem på mobilenheder. En tendens, som Gartner blandt andet begrunder med, at billige smartphones bliver mere og mere udbredte på nye markeder i blandt andet asien.

Af analysen kan man også læse, at 75 procent solgte Android-enheder være til nye vækstmarkeder om tre år.

Men på trods af Androids fortsatte dominans på markedet, vil salget af mobilenheder fra Apple stå for den største procentvise stigning. Gartner forudser, at salget af Android-enheder vil stige med 25,6 procent i forhold til sidste år, mens ditto for Apple vil stige med 29 procent.

Det fremgår også af Gartners analyse, at Microsofts Windows Phone vil se en lille fremgang på markedet, selvom det stadig ikke kommer i nærheden af de to dominerende styresystemer.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>