Danske chefer smutter: Nu høster firmaet milliarder

Historien om, at den dansk stiftede virksomhed Just Eat står til at hente milliarder af kroner på børsen i London, er blandt de mest læste på Finansiel Times´ hjemmeside, hvor ledelsen kan bade sig i den positive omtale.

Imidlertid stoppede den danske topchef for kort tid siden i virksomheden.

Det var Mads Eriksen, der stoppede i juli 2013 for de danske aktiviteter. Og på internationalt plan stoppede topchef Klaus Nyengaard i februar også i 2013.

Det var netop planerne om at lade sig børsnotere, der fik Klaus Nyengaard til at trække sig fra stillingen, skrev Computerworld i fjor.

Gevinst 6-8 milliarder kroner
Selskabets bestyrelse ville have ham til at flytte til England for at committe sig langsigtet til selskabets planer, hvor han ellers havde pendlet mellem sit hjem i Danmark og Just-Eat i England i en årrække, hed det.

Men Klaus Nyengaard blev afløst af Coca Cola-manden David Buttress.

Ifølge Finansiel Times forventes børsnoteringen at indbringe Just Eat et sted mellem 700 til 900 millioner pund – svarende til mellem seks og otte milliarder danske kroner.

Selskabet blev oprindeligt stiftet i en kælder i Kolding af en god ven af Freeways Morten Wagner.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>