Danske Lumigon på vej med en 4G-telefon

Danske Lumigon har været plaget af problemer med at få selskabets telefoner til at blive til færdige produkter, men nu lover selskabet at være på trapperne med en 4G-mobiltelefon, som også officielt kan komme på det danske marked. Det skriver Meremobil.dk.

Lumigon lancerede i 2013 efter flere kvaler telefonen Lumigon T2, som dog endnu ikke er officielt til salg i Danmark. Den lancering blev udskudt flere gange, og Lumigon havde tidligere måttet opgive selskabets første telefon T1.

Læs også: Dansk super-Android-telefon forsinket – igen

Nu lover Lumigon altså, at en telefon med 4G-understøttelse skulle være på vej inden for kort tid. Ifølge Meremobil.dk bekræfter Lumigon, at telefonen er på vej, men selskabet kan ikke bekræfte, hvorvidt den kommer til salg i Danmark.

Selskabet har dog tidligere udtalt, at Danmark var et interessant marked for en 4G-telefon, fordi der i øjeblikket er fokus på 4G-teknologien som afløser for 3G.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>