Her er de store nyheder i iOS 7.1 til iPhone og iPad

Indtil videre har der kun været mindre rettelser til iOS 7, som Apple frigav i efteråret - så det nu er iOS 7.0.4, der er den seneste version hos brugerne.

Men den kommende version 7.1 indeholder ud over diverse bug-fixes flere ændringer og nye funktioner til Apples styresystem.

Apple har netop udsendt beta 4 af iOS 7.1 til udviklerne, og eftersom der ventes maksimalt at komme en beta 6, er der næppe længe til, at den endelige version rammer forbrugernes iGadgets.

Blandt nyhederne i iOS 7.1 er, at man nu kan gøre tastaturet iOS mørkt i stedet for lyst.

Du kan også slå fed skrift til, så det bliver lettere at læse på skærmen. Det er ikke en ny funktion, men i modsætning til tidligere er man ikke nødt til at genstarte telefonen, når man slår det til.

Siri kan nu anvendes med en kvindelig stemme også på engelsk. 

Apple har også tilføjet en lille indikator i kamera-app’en, der viser, hvornår blitzen slås til og fra i auto-mode.

Endelig har flere af Apples egne app-ikoner fået lidt mørkere farver, og når man modtager et opkald, er ikonerne til enten at besvare eller afvise kaldet blevet runde i stedet for firkantede.

Bedre hastighed på iPhone 4?
Mens der altså er flere grafiske ændringer og nye funktioner i iOS 7.1, er et af de store spørgsmål for særligt ejerne af lidt ældre iPhones, om de hastighedsproblemer, der opstod med iOS 7, er blevet udbedret.

Det ser dog ikke umiddelbart ud til, at det er her, Apples har haft sit fokus med iOS 7.1.

I stedet kan du følge vores mini-guide til, hvordan du får hastigheden tilbage på eksempelvis din iPhone 4, der kører (eller i hvert fald forsøger at køre) iOS 7.

Det vides ikke helt præcist, hvornår iOS 7.1 er klar til frigivelse, men flere steder er marts nævnt som det mest oplagte. 

Sådan ser iOS 7.1 ud
Du kan se nogle af de nye funktioner i iOS 7.1 præsenteret i disse to videoer:

Læs også:

Fire lette trin: Få hastigheden tilbage på din iPhone eller iPad

Gør Apple din “gamle” iPhone sløv med vilje?

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>