Java-opdatering driller enkelte Nordea-kunder

Den seneste opdatering til Java-platformen bevirker, at Nordea-kunder, der anvender en såkaldt Sikkerhedsnøgle, kan have problemer med at komme i Netbanken.

‘Kunder som benytter vores Sikkerhedsnøgle og den nye java 7 update 51 kan opleve fejlen ‘error click for details’ enten ved log på eller ved kvittering af betalinger,’ står der på bankens hjemmeside.

Et andet sted på hjemmesiden fremgår det desuden, at en ‘Sikkerhedsnøgle er en krypteret fil, der indeholder dit aftalenummer, dit personlige kodeord og en identifikation fra banken. Sikkerhedsnøglen bliver dannet, når du logger på første gang og vil derefter være gemt bag dit brugernavn og dit personlige kodeord, når du logger på.’

Læs også: DanID om ny stor Java-opdatering: Opdater bare, vi har testet

»Det er især mindre erhvervskunder, der logger sig ind på denne måde. Så det er dem, der kan opleve problemer,« siger pressekonsulent hos Nordea, Kristian Lund Pedersen.

Han understreger, at login-problemerne, som nogle kunder altså kan opleve, intet har med NemID at gøre.

På bankens hjemmeside er der lagt en anvisning ud til, hvordan kunder, der har opdateret til den seneste Java, kan løse eventuelle login-problemer og alligevel komme i netbanken. Nordea anbefaler i øvrigt sine kunder at opdatere til den seneste Java.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>