Koncerndirektør forlader TDC

Anders Jensen, TDC

Koncerndirektøren for Consumer i TDC Group, Anders Jensen, stopper i TDC.

TDC meddeler, at Anders Jensen ønsker at forfølge nye karrieremuligheder uden for koncernen.

“Anders Jensen fratræder efter eget ønske og fortsætter i stillingen, indtil der er udpeget en ny koncerndirektør,” skriver selskabet. 

“Efter cirka tre år i stillingen, hvor TDC Groups Consumer division har gennemgået store forandringer og har opnået resultater, som jeg er stolt af, synes jeg, at tiden er kommet til at tage en pause og finde de helt rigtige nye udfordringer,” udtaler Anders Jensen i en pressemeddelelse.

Anders Jensen har haft ansvaret for Group Marketing, indhold og digital innovation samt TDC Groups consumer brands: TDC, YouSee, Telmore og Fullrate.

Senest har Anders Jensen stået i spidsen for TDC’s køb af Blockbuster-brandet i Danmark

Anders Jensen har haft stillingen i cirka tre år og kom i sin tid til TDC fra en stilling som koncernchef for Ungarns næststørste mobilselskab.

“Det er klart, at Anders Jensen efterlader et hul i organisationen, men også jeg synes, at Consumer er i god form, og det er et stærkt og kompetent ledelsesteam, der driver forretningsområdet,” udtaler Carsten Dilling, koncernchef i TDC Group.

To vigtige topchefer forlader TDC på kort tid
Anders Jensen blev i sin tid nævnt som en af de oplagte kanditater som øverste direktør i TDC-koncernen, da Henrik Poulsen skiftede til Dong – men det endte som bekendt med at blive Carsten Dilling, der overtog styringen med den danske telegigant.  

Med Anders Jensens farvel mister Carsten Dilling nu endnu en topchef på ganske kort tid.

I sidste uge meddelte Eva Berneke, koncerndirektør og direktør i TDC Erhverv, at hun skifter til en stilling som administrerende direktør for KMD.

Store planer i TDC
Meddelelsen om Anders Jensens exit kommer i samme uge, som det er kommet frem, at der er intern uro i TDC.

Som Computerworld skrev tidligere på ugen, fremgår det af en intern meddelelse til TDC-medarbejderne, at selskabet vil overveje “partnerskaber, outsource eller offshore” på en stribe nye områder.

Det er ikke overraskende noget, der skaber en vis nervøsitet blandt medarbejderne. 

“Det er klart, at vi som medarbejdernes repræsentanter er bekymrede for denne udvikling,” lyder en kommentar fra en medarbejderrepræsentant. 

Det er uvist, om der er nogen sammenhæng imellem de nye planer og Anders Jensens exit, men uanset hvad har to centrale topchefer nu på to uger besluttet at forlade koncernen – samtidig med, at der er store planer i spil.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>