Lars Monrad-Gylling stopper som direktør i KMD

Lars Monrad-Gylling stopper som administrerende direktør i spidsen for ét af Danmarks største it-selskaber, KMD. Det oplyser KMD ifølge en pressemeddelelse.

Lars Monrad-Gylling har været administrerende direktør i det tidligere Kommunedata siden 1998, og har dermed også siddet i direktørstolen under den privatisering af selskabet, som det skulle gennem, da kommunerne besluttede at sælge det.

»I mine 15 år hos KMD har jeg set virksomheden undergå en forvandling fra at være en offentligt ejet it-leverandør til en moderne privat virksomhed. Jeg er stolt af KMD’s udvikling i denne periode, og det har været spændende at være en del af. Tiden er nu inde til, at nye kræfter tager over, og jeg selv kan kaste mig over et nyt kapitel af mit liv,« udtaler Lars Monrad-Gylling.

53-årige Lars Monrad-Gylling kom til KMD i 1997 som salgsdirektør fra en stilling i IBM, hvor han havde været i 12 år.

KMD’s bestyrelse skal nu finde en ny administrerende direktør, og i mellemtiden vil Lars Monrad-Gylling stå for den daglige ledelse i samarbejde med forretningsdirektør Carsten Fensholt.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>