Opdatering skyld i morgenens TDC-nedbrud

Onsdag morgen kunne samtlige mobilkunder i hos TDC i både Danmark, Norge og Sverige ikke modtage opkald. SMS og data fungerede som det skulle, ligesom TDCs kunder godt kunne foretage udgående opkald – bare ikke til andre TDC-kunder.

Fejlen blev relativt hurtigt udbedret, og efter cirka 10 minutter var det igen muligt at ringe til mobiltelefoner, der kørte på TDCs netværk.

Derefter gik arbejdet med at finde en forklaring på problemet i gang, og onsdag eftermiddag kan Camilla Sebelius, der er kommunikationsrådgiver hos TDC, oplyse, at fejlen opstod i forbindelse med en opdatering.

»En opdatering af såkaldte trafikdirigerings-tabeller var årsag til, at TDCs mobilnet i en kortere periode i tidsrummet mellem 9 og 10 i morges var ramt af fejl. Mens fejlen stod på, kunne man ikke ringe til TDCs mobilkunder«, skriver Camilla Sebelius i en mail til Version2.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>