Telenor skodder 120.000 webmail-kunder – kvaliteten er for dårlig

Teleselskabet Telenor har valgt at lukke sin mail- og hjemmesidetjeneste til upload af flade HTML-hjemmesider.

Det betyder, at omkring 120.000 nuværende og tidligere kunder skal til at flytte fra en Telenor-mailadresse til en anden webmail.

Lukningen skyldes ifølge selskabets hjemmeside, at tjenesterne ikke længere har den kvalitet, som man ønsker at tilbyde sine kunder.

“Vi har som bekendt haft en del problemer med vores mail-services, der er ret utidssvarende,” fortæller Telenors kundedirektør Jesper Hansen til Computerworld og fortsætter: 

“I den sammenhæng har vi simpelthen stået over for valget, om vi skulle foretage nye investeringer og konkurrere mod selskaber som Microsoft og Google eller helt lukke ned. På den baggrund har vi så valgt at lukke for mailservices,” siger han.

Find ny mail-adresse
Jesper Hansen forklarer, at de omkring 120.000 Telenor-mailbrugere snart skal ud at finde nye mailadresser.

Det skyldes, at brugernes nuværende Telenor-, Tiscali-, Cybercity- eller anden Telenor-mailadresse vil blive lukket og slukket for evigt over de kommende måneder frem mod juli.

Kundedirektøren bedyrer, at lukningen er en overvejelse om investeringer snarere end en besparelse på mailserver-driften for de gratis mail-adresser, der er blevet udstedt fra diverse Telenor-selskaber gennem årene.

“Vi har selvfølgelig mail-servere kørende, men jeg regner faktisk med, at lukningen af mailadresserne i første omgang ikke giver en besparelse, da vi vil have ekstra travlt, når kunderne ringer ind og skal have hjælp til at oprette nye webmails,” siger han.

20 år gamle adresser
De første af Telenors mail-adresser daterer sig tilbage til Cybercity-tiden i midt-90′erne da de blev stanget ud som en værdiforøgelse til de traditionelle modemforbindelser, som kunderne købte.

I alt findes der over en million Telenor-mailadresser, men selskabet har observeret brugen over tre måneders tid og kunne konstatere, at det kun var godt 10 procent, der rent faktisk loggede ind.

Ud af de 10 procent, svarende til 120.000 mailadresser, er kun omkring halvdelen nuværende Telenor-kunder, mens resten i mellemtiden har fundet andre teleselskaber.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>