Trods dyr ekstraforsikring: Fona-kunde venter på tredje måned på sin computer

En kunde hos elektronikforhandleren Fona har haft sin computer til reparation siden 23.oktober – og han venter stadig. Det skriver Politiken.

Da Nick Bjerg for tre måneder siden snublede og fik mælk i sin computer, havde han nok regnet med, at hans dyrt indkøbte tillægsforsikring ville hjælpe ham.

Han afleverede sin computer i Fona, hvor han fik besked om, at det ville tage en måned – så ville den enten være repareret eller også ville han få en ny. Men indtil videre har ingen af tingene været tilfældet.

»Jeg føler mig magtesløs. Jeg har betalt 1.695 kroner for at forsikre en computer til 6.300 kroner, og alt, hvad jeg har mødt indtil nu, er Fona-medarbejdere, der er fuldstændigt ligeglade«, siger Nick Bjerg til Politiken.

Nick Bjerg får senere at vide, at forsikringsselskabet har ret til at bruge 90 dage på at undersøge, om computeren kan repareres. Et vilkår, der ikke fremgår af de papirer, som kunden har underskrevet i Fona.

Forbrugerrådet Tænk kalder den manglende information om aftalens vilkår for urimelig, og Nick Bjerg er da også stærkt utilfreds med at blive sendt videre fra forhandler til forsikringsselskab.

»De siger, at det er forsikringsselskabet bag aftalen, der yder dårlig service. Men det er jo Fona, der har solgt mig forsikringen«, siger Nick Bjerg til Politiken.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>