Apple har planer om sundhedssoftware

Det ser ud til, at Apple har planer om at udvikle en række produkter, der skal sikre at brugerne holder sig sunde. Det skriver The Verge.

Det fremgår nemlig, at højtstående ansatte i Apple holdt møde med den amerikanske Fødevare- og Lægemiddelforvaltningen (FDA) i december. På mødet blev der angiveligt talt om medicinske smartphone apps.

Mødet kommer i kølvandet på et rygte, om at Apple arbejder på et stykke software under navnet Healthbook. Det skulle eftersigende være et app, som minder meget om Passbook, men istedet for kodeord gemmer Healthbook detaljerede informationer brugernes helbredstilstand.

Derudover har Apple hyret en række eksperter i fitness, medicin og små elektroniske enheder over de sidste par måneder. Flere af de nyligt ansatte har tidligere arbejdet på sundhedssensorer, hvilke tyder på at Apple har planer om at udvikle sin egen hardware til at overvåge kroppens sundhedstilstand.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>