Blog: Datacenter er mange ting

Sidste år deltog jeg i Version2 Datacenter konferencen, og ved den lejlighed fik jeg udvidet min IT horisont. Der var et interessant miks af datacenterløsninger på konferencen.

Her kunne man høre mere om og få demonstreret private, offentlige eller hybride cloudløsninger. Der var også mulighed for at få en snak med de datatrafik-udbydere, der også er en del af et cloudmiks.

Desuden var der også et bredt udvalg af infrastrukturløsninger, ikke bare server, storage og networking, som er den verden jeg normalt befinder mig i, men også i høj grad total indretning af dit fremtidige datacenterrum – inklusiv innovative og højteknologiske køleløsninger og andet godt.

I dette års invitation lokker Version2 Datacenter 2014-konferencen med et hovedspor med indlæg, der giver indblik i den nyeste datacenterteknologi, samt to temaspor nemlig: cloud og infrastruktur. Så der skulle igen være noget for enhver smag.

Med den fart, der er på udviklingen inden for datacenterløsninger, giver det god mening at blive opdateret på det nyeste. Det er desuden en god mulighed for at netværke med andre ligesindede, der til hverdag har de samme udfordringer: nemlig at sikre produktivitet gennem informationsteknologi samt levere sikre løsninger til virksomhedens brugere og kunder.

Har du ikke mulighed for at være der selv, kan du følge livebloggen fra Version2. Hvis der er nogle datacentervinkler du ønsker at se på livebloggen, kan du sende en kommentar. Jeg vil så lytte intenst til de indlæg og sponsorer, der har disse vinker på agendaen.

Version2 afholder i samarbejde med Frontal Kommunikation en konference om datacentre den 13. marts.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>