Kamp om mobilsnak på fly fortsætter

Mens den amerikanske telemyndighed FCC arbejder på at tillade mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr om bord på fly i amerikansk luftrum, arbejder politikere nu på at forbyde taleopkald om bord, skriver ITworld.com.

Læs også: Let og land med tændte gadgets på flyet

Et udvalg under repræsentanternes hus i den amerikanske kongres har netop stemt for et lovforslag, der forbyder telefonopkald i fly, men tillader websurfing og sms. Loven skal stadig vedtages af de øvrige politikere i repræsentanternes hus og af senatet, men indtil videre har forslaget ikke været kritiseret.

Manden bag forslaget, den republikanske kongresmedlem Bill Schuster kalder telefonopkald på flyveturen distraherende og irriterende.

»Flykabiner er larmende, proppede og indelukkede. De fleste passagerer vil gerne have deres flyvning overstået så hurtigt og lydløst som muligt. At udsætte passagerer for flere højlydte telefonopkald ville tydeligvis mindske komforten på enhver flyvning,« argumenterer han ifølge ITworld.com.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>