Vind en billet til Dansk IT’s digitaliseringskonference

I 2014 har alle, der arbejder med it i det offentlige, igen mulighed for at mødes i Musikhuset Aarhus til konferencen ‘Offentlig digitalisering 2014 – på vej mod d-land’. Her byder Dansk IT velkommen til to spændende konferencedage, onsdag den 19. marts og torsdag den 20. marts, med højt fagligt indhold, networking og erfaringsudveksling.

Det er tiende år i træk, at der bliver afholdt konference om digitaliseringen af den offentlige sektor i Danmark. Igen i år er de forskellige temaer, der omgiver offentlig digitalisering, i fokus. Herunder best practice som worst practice ift. offentlige it-projekter, borgerkontakt, digitale selvbetjeningsløsninger, velfærdstekonologi, skole-it m.m.

Du kan læse mere om konferencen her

Version2 er mediepartner på konferencen og udlodder derfor tre billetter til en værdi af 3.995 kroner hver – det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig vores whitepaper-bibliotek her.

Vi trækker lod blandt alle, der har en konto i biblioteket.

Deadline er torsdag den 27. februar klokken 12.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>