400 nye elbiler kommer snart ud på de danske veje

Avis Biludlejning i Danmark har netop placeret den største ordre på elbiler, som bilfabrikanten Nissan nogensinde har modtaget fra et privat firma. Samtidig tegner ordren, der er på 400 biler, sig alene for en stigning på mere end 60 procent i salget af elbiler i Danmark, hvor der hele sidste år blev solgt 647.

Den indkøbte bil, Nissan Leaf, er en af de mest populære biler på elbilmarkedet, og takket være tilskud fra Energistyrelsen kan bilen leases for knap 3.500 kroner om måneden.

»Energistyrelsens støtte gør det nu muligt for os at udleje elbiler til en lavere pris end vores konventionelle biler. Jeg er overbevist om, at det vil få mange flere til at skifte til elbiler – ikke mindst offentlige institutioner og virksomheder, hvor elbilen er en oplagt puljebilsløsning,« siger Kasper Gjedsted, administrerende direktør hos Avis Biludlejning i Danmark en pressemeddelelse.

»Flådeudvidelsen er et afgørende skridt mod en grønnere fremtid i biludlejningsbranchen og i Danmark generelt,« siger han.

Ifølge pressemeddelelsen kommer bilerne ud at køre på de danske veje i løbet af i år, og ordren blev fredag fejret med deltagelse fra klima-, energi og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen (R).

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>