Ewire lukker – kunderne kan miste penge

Der er dårligt nyt for danske e-handlende, der er kunder hos Ewire. Den danske betalingsleverandør er nemlig lukket pr. 11. april. Det fremgår af en meget kortfattet besked på virksomhedens hjemmeside. Ewire, der bedst kan beskrives som en dansk pendant til Paypal, har været et populært alternativ for blandt andet webbutikker, der ønskede at modtage Dankort, Mastercard og andre betalingskort uden at lave en indløsningsaftale med Nets.


Sådan lyder beskeden på Ewire.dk – der er ikke kommet ny information på siden i løbet af formiddagen mandag den 14. april.

Ewire har endnu ikke meldt noget ud om omstændighederne for lukningen og har mandag formiddag ikke besvaret Version2s henvendelser. Dermed er det uvist, hvad der sker med kundernes penge. Og på diverse internetfora diskuteres det allerede flittigt, hvad der skal blive af de penge, som kunderne har på deres Ewire konti, hvis virksomheden går i betalingsstandsning. Netbutikker, der bruger Ewire, kan nemlige ende med at skulle afsende varer, uden at modtage betaling for dem.

Hvis man har købt noget på en webshop, der bruger E-Wire, så trækkes køberens penge med det samme og overføres til Ewire. Senere overfører Ewire så beløbet til kunden. Så alle de virksomheder, der har penge til gode hos Ewire for varer, der allerede er bestilt, står altså i en penibel situation, hvis virksomheden er gået konkurs.

Version2 vil forsøge fortsat at komme i kontakt med Ewire

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>