Gruppesamtaler på Skype bliver gratis

Microsoft tager ikke længere betaling for kunders brug af gruppesamtaler på Skype. Det oplyser virksomheden på sin officielle blog, hvor det også gøres klart, at tjenesten snart bliver bredere tilgængelig, end det er tilfældet i dag.

»I de sidste par år har vi tilbudt gruppesamtaler til vores premium-kunder på Windows, Mac og Xbox One. I dag er vi glade for at meddele, at det bliver gratis for alle brugere på disse platforme,« hedder det.

En gruppesamtale på Skype kan rumme om til 10 personer på samme tid, og Microsoft oplyser, at man arbejder på at gøre det tilgængeligt (og gratis) til endnu flere platforme.

Tjenesten er tilgængelig på skrivebordsudgaverne af Windows, samt på Mac og Xbox One. På sidstnævnte er det dog stadig ikke helt gratis, da det koster penge overhovedet at bruge Skype på en Xbox. Nu slipper man dog med en betalt Xbox-live konto.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>