Hård kamp om dig: Hvilken smartphone vælger du næste gang?

Smartphone-markedet har siden den første iPhone tilbage i 2007 udviklet sig med en hast, der kan gøre selv den mest hærdede gadget-freak forpustet.

Producenterne spytter ny hardware ud i ét væk, og der findes i dag smartphones i alle prisklasser, i alle størrelser og med alverdens forskellige specifikationer og funktioner.

I forhold til operativsystemerne er det mere overskueligt, hvad der er at vælge imellem.

Selv om der er kommet nye alternativer som Firefox OS og Tizen, er det Android, iOS og Windows, der støvsuger stort set hele markedet for kunder.

Mens det er svært at se, at eksempelvis Firefox OS vil få det store mainstream-gennembrud, er det et mere åbent spørgsmål, hvordan styrkeforholdet imellem de tre store platforme – Android, iOS og Windows Phone – vil udvikle sig? 

Sådan ser det ud nu
Ifølge IDC var der Android installeret på 78,6 procent af de smartphones, der blev solgt på verdensplan i 2013.

iOS opnåede en markedsandel på 15,2 procent, Windows Phone landede på 3,3 procent, og BlackBerry opnåede en global markedsandel på 1,9 procent ifølge IDC-opgørelsen.

Men en ting er det aktuelle styrkeforhold – noget helt andet er, hvordan det vil se ud om bare 12-18 måneder?

Vi er interesseret i at høre, hvilken platform du forventer at vælge, når du skal have din næste smartphone?

Hvis du kun har en arbejdsgiverbetalt smartphone, markerer du i afstemingen herunder den platform, som du venter, at din arbejdsgiver vil stille til rådighed – eller den du vil vælge, hvis der er flere løsninger at vælge imellem på arbejdspladsen.

Start gerne med at markere, hvilken smartphone-platform du anvender i dag.

Afgiv din stemme her

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>