Hemmelig pc fra teknologigigant klar med overraskende styresystem

Hewlett-Packard, verdens næststørste pc-producent, er på nippet til at sende en ny notebook på markedet, som nok skal vække opsigt – og det skyldes bestemt ikke designet og farvevalget, skriver sitet 9to5google.com

Maskinen kører Android som styresystem og altså ikke det sædvanlige Windows eller Chrome OS. At Google har nikket ok til projektet er der ifølge 9to5google.com ingen tvivl om, for notebooken har angiveligt adgang til Google Play og dermed hele styrken af Google-applikationer og alle de andre apps, man finder der.

Navnet på maskinen er Slatebook 14. Den er slet ikke officielt annonceret endnu, men det italienske site Notebook Italia har fundet en gemt promotionvideo på HP’s site, så noget tyder på, at den meget snart sættes til salg.

Specs byder på en full HD 1.920 x 1.080 pixels 14-tommer touchskærm, quadcore Nvidia Tegra 4 eller Tegra 1k og 2 GB ram. Wi-Fi er en selvfølge sammen med Bluetooth, og ifølge videoen er der på nogle udgaver af maskinen plads til et sim-kort, så mobilt internet også er en mulighed.

En HDMI-port kan også ses på maskinen i videoen, og det samme gælder tre USB-porte. Om det er USB 2.0 eller 3.0 er ikke til at sige. Lyden får glæde af Beats Audio.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>