Lækket mail: Derfor smuttede topchef fra underskudsfirmaTorben Aagaard.
Nuværende bestyrelsesformand og medejer af Comendo A/S via Como Group.

En mail fra en tidligere topchef i det børsnoterede it-firma Comendo A/S kaster nu lys over, hvorfor både selskabets CEO, bestyrelsesformand og næstformand indenfor kort tid trak sig fra deres poster.

Computerworld er kommet i besiddelse af mailen, der er sendt fra tidligere CEO i Comendo Gert Rieder til den tidligere CFO hos Comendo Christian Laustrup.

Comendo har i årevis kørt med millionunderskud – og så sent som i denne uge landede selskabet endnu et af slagsen.

Læs mere om det her.

Den lækkede mail er sendt den 2. september 2013, kort efter at Gert Rieder var fratrådt sit job i Comendo A/S.

I mailen forklarer Gert Rieder, at han havde forladt sit job, fordi Comendos ejere ikke ønskede at udvikle selskabet.

“Jeg kunne ikke se mig selv fortsætte i Comendo – hvis de næste mange måneder ville blive en nedskæring og tilpasninger fremfor udvikling,” skriver Gert Rieder til sin tidligere kollega.

Forskellige meldinger?

I mailen beskriver Gert Rieder også sin opfattelse af, hvordan nogle medlemmer af Comendos bestyrelse manglede vilje til at investere i udviklingen af selskabet:

“Samtidig var det tydeligt at de samme bestyrelsesmedlemmer ikke ønskede at anvende dele af den eksisterende kapital til fremtidig vækst,” hedder det i mailen.

Rieders vurdering står i skarp kontrast til de meldinger om Comendos planer for fremtiden, som selskabet via Københavns Fondsbørs har givet til aktionærer og investorer.

Mailen fra Gert Rieder fik efterfølgende den tidligere CFO Christian Laustrup til at advare fondsbørsen (NASDAQ OMX) om muligt misbrug af insideroplysninger i Comendo.

Artiklen fortsætter på næste side…

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>