Nokia advarer: Stop med at bruge Lumia 2520-opladeren

Hvis du ejer en europæisk udgave af Nokias tablet Lumia 2520, skal du passe på med at oplade den i stikkontakten med den medfølgende lader.

Nokia har nemlig udsendt en officiel advarsel om, at en produktionsfejl i AC-300-opladeren kan betyde, at brugeren i visse tilfælde kan få stød af opladeren.

Problemet skyldes, at et stykke plastik omkring laderens udskiftelige stik kan rive sig løs. Hvis det sker, vil laderen i følge Nokia kunne give stød, hvis brugeren kommer i kontakt med de interne komponenter.

»Selv om vi ikke har modtaget henvendelser omkring dette mulige kvalitetsproblem, så er kvalitet og sikkerhed første prioritet i Nokia. Vi undskylder over for de, der har købt en Lumia 2520, og vi arbejder på højtryk for at gøre ulejligheden så kortvarig som muligt,« udtaler Nokias Jo Harlow, der er EVP for Smart Devices.

Nokias advarsel gælder både den medfølgende lader og rejseoplader-sættet. Det anslås, at omkring 30.000 AC-300 opladere og 600 rejseopladere er berørt af fejlen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>