Succesrigt jysk firma solgt: Kendt it-profil ny formand

En fremtrædende spiller på det milliardstore marked for erp-løsninger til landets kommuner blev for nylig solgt af Jyske Bank til kapitalfonden Axcel.

Nu har Silkeborg Data A/S fået en ny bestyrelse med den kendte it-profil Mogens Elsberg i spidsen.

Mogens Elsberg var indtil for nylig CEO hos GN Netcom.

I forbindelse med hans exit fra GN Netcom sagde han lidt spøgefuldt til Computerworld, der er ejet af jobportalen Jobindex A/S, at han gerne vil have en jobannonce i.

Om kapitalfonden har læst annoncen er uvist, men i hvert fald er han blevet hyret ind til at sidde for enden af bordet, hvor de overordnede strategiske beslutninger træffes.

Mogens Elsberg forklarer til Computerworld, at han ikke står klar med en masse nye tiltag, og at selskabets linje langt hen af vejen skal fortsættes.

Bedre til at kommunikere
Èn ting skal dog forbedres.

“Selskabet skal derfor fastholde investeringer i produktudvikling og blive endnu bedre til at kommunikere gevinsterne ved de løsninger, som tilbydes,” forklarer Mogens Elsberg.

For generelt kan man sige, at Silkeborg Data’s løsninger gør hverdagen lettere for mange af de ansatte i den danske offentlige sektor ved at administrative opgaver i stigende grad håndteres via it, forklarer han.

Silkeborg Data bidrager altså til, at den offentlige sektor kan realisere ønsket om højere effektivitet gennem øget brug af it.

Silkeborg Data har igennem de seneste år haft vækst og rundede for nylig en omsætning på en kvart milliard kroner.

Det kan du læse mere om her.

Og den nye formand vil fortsat gå efter kontrolleret vækst.

Den tidligere bestyrelse bestod af blandt andre Jyske Bank-folk.

Jyske Bank trak i øvrigt en større sum penge ud af selskabet inden salget.

Det kan du læse mere om her.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>