Test: Kør dobbelt så langt på batteriet med din smartphone



Mophie Juice Pack Air yder både beskyttelse og en hjælpende hånd til det indbyggede batteri.

Sluk din telefon. Bare i en time. Eller måske to. Og helst ved 17-tiden. Og helst på den dag hvor du rigtigt har brugt den.

Det billede får mange til at gyse. Og selv om du smiler lidt hånligt af os håbløse smartphone-afhængige – så dybt nede, helt helt nede, må du også indrømme, at du kan mærke det i maven, når telefonen går fra 1 til 0 procent og lukker endegyldigt ned.

For moderne smartphones kan ikke både være slanke, lette, blive brugt intensivt og så holde til efter kl. 17-19 tiden.

På grund af den store skærm, den hurtige 3/4G forbindelse, Bluetooth-forbindelsen til bilradioen og Pebble smartwatchet og den konstante opkobling op imod mailserverens push-tyranni.

Sådan har undertegnedes iPhone 5S det de fleste dage. Og når en af de lange dage, hvor mobilen bliver brugt flittigt, nærmer sig kl. 19, er det slut.

Tre veje til opladnings-nirvana

Det er der tre løsninger på.

Den ene er at slæbe rundt på en lader og et godt øje til ledige stikkontakter. Men det er både upraktisk og ofte ikke en mulighed.

Den anden er et eksternt batteri med et opladerstik. De fås i mange forskellige modeller og priser, men er i sidste ende lidt noget kabelrod og mere en nødløsning end en løsning.

Den tredje mulighed er et såkaldt battericover. Det dækker din telefon som et normalt cover, men det er væsentligt tykkere da der i coveret gemmer sig et ekstra batteri.  

Det er også sådan, Mophies Juice Pack Air fungerer.

Artiklen fortsætter på næste side…

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>