DR klar med ny streaming-tjeneste og apps til smartphones og tablets

Danmarks Radio har nu givet streaming-tjenesten en ansigtsløftning med en ny platform, som netop er gået i luften. Det giver mulighed for nye funktioner i visse af de programmer, som kan streames fra DR, oplyser DR ifølge en pressemeddelelse.

Derudover har DR også lanceret nye apps til streaming til de tre mest udbredte smartphone-platforme: Android, iOS og Windows Phone. Tilsvarende er der også tablet-apps til Android, iOS og Windows 8 og Windows 8.1.

Læs også: Efter bøvl i årevis: Nu virker DR-streaming

DR har tidligere kæmpet med problemer med streamingen fra DR’s websted, som dog er blevet løst ved at indgå en aftale med indholdsdistributøren Akamai. Samtidig ændrede DR ved selve afspilleren, så det var muligt løbende at tilpasse kvaliteten under afspilningen, hvis internetforbindelsen havde svært ved at følge med.

Læs også: Sådan er DR’s streaming-tv blevet forbedret

Udover apps til de mobile platforme, så har DR også lanceret en DR TV smart-tv-app, som kan bruges på smart-tv-apparater, der understøtter HbbTv-standarden.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>