Et af verdens største rejseselskaber åbner for betaling med bitcoins

Som det første store rejseselskab accepterer Expedia fremover bitcoin-transaktioner som betalingsform. Det vil i begyndelsen dog være begrænset til hotelbookinger fra selskabets amerikanske hjemmeside. Det skriver BBC.

Expedia er ikke det første rejseselskab, der godtager bitcoins som betaling, men det er langt det største. Beslutningen kommer ovenpå måneders stormvejr for bitcoins, som har præget af bekymringer omkring sikkerheden og et kollaps af den japanske bitcoin-børs, MtCox.

Læs også: Bitcoin-banken Mt. Gox giver op og går konkurs

En bitcoin-analytiker kalder da også beslutningen for et ‘stort skridt’ for bitcoins, og redaktør for nyhedssitet om bitcoins, CoinDesk, mener, at beslutningen bringer den virtuelle valuta tættere på at blive mainstream.

Expedia vil bruge den ‘digitale tegnebog’, Coinbase, til behandling af transaktioner. Selskabet har dog ingen planer om at holde på valutaen, men vil i stedet veksle deres bitcoin-depoter til dollars hver 24. time.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>