Google strammer grebet om Androids brugerflade

Google tager i højere grad kontrollen over brugerfladen i Android Wear, Android TV og Android Auto end det tidligere har været tilfældet. Det skriver Ars Technica.

Det er bemærkelsesværdig, fordi brugerfladen i Android til smartphones og tablets i høj grad er blevet udarbejdet af hardwareproducenterne. Derfor kan to Android-enheder fra forskellige producenter give en vidt forskellige brugeroplevelse. Men det bliver anderledes i en ny serie af Android-systemer.

I de kommende udgaver til Android, der er designet til biler, ure og tv, er det ikke muligt for hardwareproducenterne at ændre særlig meget i brugerfladen. Her bestemmer Google, hvordan Android skal se ud, uanset hvem der laver hardwaren.

Ifølge en talsmand fra Google skyldes det, at Google ønsker at give brugerne en konsistent oplevelse. Brugerne skal have samme oplevelse uanset om de bruger deres Android tv derhjemme eller andre steder.

Det vil dog stadig være muligt for hardwareproducenterne at inkludere forskellige tjenester og apps, men selve brugerfladen i Android Wear, TV og Auto vil være den samme.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>