Lufthavnspersonale i Kastrup udstyret med Google Glass-briller

Personalet i Københavns Lufthavn i Kastrup har afprøvet Googles specielle briller, Google Glass, som redskab til at give bedre kundeservice, og lufthavnen ser lovende potentiale i teknologien ifølge en pressemeddelelse.

Der var (meget passende for en lufthavn) tale om et pilotprojekt, hvor lufthavnspersonalet i Kastrup var de første i branchen til at bruge Googles briller med indbygget skærm og talegenkendelse til kundeservicefunktioner.

Brillerne kunne blandt andet bruges til at hjælpe med oversættelser for passagerer, der hverken taler dansk eller engelsk, ligesom personalet kunne hente information frem fra systemerne uden at skulle gå hen til en ledig computer.

»Brillerne er brugervenlige, og det er rigtig vigtigt for vores personale, at de kan betjenes håndfrit. De bærer dagligt rundt på dokumenter, telefoner, radioer og mange andre ting, så at have deres hænder frie og al information tilgængelig fra en lille computer som Google Glass gør dem i stand til bedre at interagere med passagererne,« udtaler kundeservicedirektør Marie-Louise Lotz.

Lufthavnen konkluderer på baggrund af pilotforsøget, at teknologien er lovende, og lufthavnen vil se på, om brillerne vil kunne udnyttes endnu bedre med en app, der er udviklet specifikt til lufthavnens behov.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>