Skrottet Surface Mini spøger stadig hos Microsoft

Da Microsoft i maj afslørede en ny, større udgave af Surface Pro, så havde mange ventet, at Microsoft også ville lancere en Surface Mini med en skærm på syv eller otte tommer, men det skete aldrig. Men Surface Mini spøger stadig i manualerne til den nye Surface Pro, skriver Infoworld.

Nærmere bestemt bliver Surface Mini omtalt flere gange i afsnittet om den nye digitizerpen, der følger med Surface Pro 3, og det tyder på, at Microsoft har været langt fremme med planerne om at lancere en mindre tablet.

Microsoft havde flere gange tidligere antydet, at selskabet havde kig på andre størrelser end de 10 tommer, som Surface-tabletterne havde, og mange forventede, at Microsoft ville lancere Surface Mini i maj.

Læs også: Microsofts Surface Pro vokser til 12 tommer, men taber sig 100 gram

Markedet for tablets i den lille kategori er imidlertid prismæssigt presset af hård konkurrence, og Microsoft har muligvis valgt at skifte strategi for at komme ind på den del af markedet. I stedet for en tablet med Windows 8.1 RT kunne selskabet vælge at bruge Windows Phone, som formentligt ville være en billigere platform.

I hvert fald har Microsoft formået bedst at kunne konkurrere med den største rival, Android, i den billigste ende af markedet for smartphones med Lumia-modellerne fra Nokia, som nu er overtaget af Microsoft.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>