Apple satser på større iPad

En iPad på hele 12.9 tommer er på vej i produktion og forventes at blive lanceret i 2015, skriver nyhedsmediet Bloomberg. I øjeblikket sælger Apple iPads i to størrelser nemlig 9,7-tommer og minien på 7,9 tommer.

Den større skærm skal ses som en reaktion på, at Apple mister markedsandele inden for tablets til konkurrenterne. Hvor Apple med iOS-drevne tablets for to år siden havde 53 procent af markedet, havde selskabet i slutningen af 2013 kun 36 procent. Googles konkurrerende styresystem voksede i samme periode til det mest dominerende styresystem til tablets og har ifølge analysevirksomheden Gartner Inc. 62 procent af det samlede tablet-marked.

IPads er stadig Apples næststørste salgsvare efter iPhone.

Apple har ikke bekræftet rygterne om den ny større iPad, men anonyme kilder tæt på virksomheden siger til Bloomberg, at Apple har arbejdet med udviklingen i mere end et år.

Efter nyheden steg kursen på den sydkoreanske skærmproducent LG Displays aktier til sit højeste niveau nogensinde.

Den store iPad er designet til skole- og erhvervshedsbrug, hvilket ifølge et andet it-analysehus IDC er her man ser en stadig vækst i indkøb af tablets.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>