Apps-butikken i Windows flyder med fup-programmer

Microsofts Windows Store-butik med apps og programmer til Windows indeholder mange eksempler på apps, der ikke tilbyder nogen funktionalitet, men snylter på populære, gratis programmer. Det skriver Howtogeek.com.

Søger man på eksempelvis Firefox, VLC eller iTunes får man en masse resultater, der henviser til programmer, der blot downloader originalsoftwaren, men til gengæld koster nogle få kroner. Vel at mærke for gratis software.

Det gør det ifølge Howtogeek.com svært for almindelige brugere at skelne mellem den ægte vare og de kopier, der blot forsøger at få brugeren til at betale.

Microsoft kontrollerer alle applikationer, som stilles til rådighed i selskabets app-butik, men applikationer, der ikke er direkte skadelige, får altså lov til at slippe gennem filtret.

Microsoft står dog ikke alene på dette punkt. Søger man efter populære programmer i Google Play med Android-apps, får man også et større antal programmer, som lokker med ikoner, der ligner den ægte vare, men blot er apps, der indeholder eksempelvis en tutorial eller genveje til at bruge det rigtige program.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>