Blog: Hvad ved Google om mig… En hel del! (del 2/2)

Hvor det forrige blog-indlæg omhandlede Google maps, så er det også interessant at se hvad Google mener jeg har interesser i.

http://www.google.com/settings/ads er der lidt interessant læsning for mig (I har nok tilsvarende)

At der i listen over hvad Google mener jeg interesserer mig for står “Beauty og Fitness” er ikke lige hvad jeg ville sætte på listen, men det interessante er delen “Intelligence & Counterterrorism”. Jeg har ledt efter en del artikler om Edward Snowden og åbenbart er det logget som om at jeg er interesseret i terrorisme-aktiviteter.
Godt så…

Tilsvarende søgning kan laves fra min mobil-telefon og listen er ikke den samme.

Hvad der bekymrer mig mere er hvor mange hjemmesider, der er koblet til Google systemer. Har jeg kigget på tilbehør til mig kamera, så bliver jeg oftest spammer med reklamer på andre hjemmesider – netop for disse varer. Google har klart et meget skarpere billede af mig – end hvad jeg kan se på http://www.google.com/settings/ads

Det er vist meget interessant at vide i hvor høj grad Amazon, Google, Facebook osv synkroniserer deres informationer om os. Er der nogen af jer som ved mere om dette?

Dette billede rammer 100% min vurdering

/pto

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>