Købeguide: Sådan vælger du den rigtige bærbare computer til studiet



Skolestart. Der var engang, da det eneste et nyt skoleår krævede, var en lommeregner, en notesbog og spidsede blyanter i et penalhus.

Ikke længere. Uanset om du skal begynde i syvende klasse, gymnasiet eller på universitetet, kræver det en computer af en eller anden art. Samtidig kan en bærbar bare heller ikke helt erstattes af en tablet – i hvert fald ikke i alle tilfælde – så jagten på den helt rigtige studiemaskine er gået i gang for rigtig mange.

Og producenterne og forretningerne i det danske land er udmærket klar over det. Derfor har de også det ene “super gode tilbud” efter det andet, som skal friste til at købe hos netop dem.

Nogle af tilbuddene er uden tvivl reelle nok, men man skal vælge det helt rigtige produkt i første forsøg.

Derfor kræver det som altid et grundigt tjek på, hvad man har brug for, før man smider tusindvis af kroner efter en maskine, som enten er for ringe i forhold til, hvad man skal bruge den til – eller alt, alt for kraftig, og derfor bruger penge på noget, som man ikke har brug for.

Ofte ser man skilte med “superkraftig processor”, “masser af harddiskplads” eller “dedikeret kraftigt grafikkort”, hvilket lyder imponerende og som et godt tilbud, men alt er relativt, og man skal altså ikke altid tro de gule skilte.

Det kan være svært at vælge en bærbar, der leverer varen som arbejdsstation på skolen eller uddannelsen – og samtidig præsterer at være underholdningscentral i fritiden. 

Vi viser dig, hvad du skal holde øje med, og udpeger en række bud på oplagte bærbare, der lever op til vores krav.

Artiklen fortsætter på næste side…

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>