Konkurrence: Vind en invite til en OnePlus One-telefon

En af årets mest hypede telefoner er nærmest umulig at få fingrene i for alle andre end de få udvalgte igennem OnePlus’ Invite-system.

Systemet viste sig i begyndelsen at være smart til at skabe omtale af telefonen, men nu bliver flere og flere utålmodige og begynder at kigge sig om efter andre telefoner, som har samme eller lignende specifikationer, men næppe kan matche den lokkende pris på kun 2.299 kroner for en 64 gigabyte model.

Netop 64 gigabyte-modellen testede Computerworld i begyndelsen af sommeren, og vi var imponerede over den relativt store, men også stærke telefon, som gav os en kvalitetsfølelse – og til en pris, som satte de større mærker og deres markant højere priser i perspektiv.

Telefonen fik da også en god placering i vores store mobilguide over forårets bedste smartphones.

Men fat mod, hvis I stadig går og venter utålmodigt på en OnePlus. Computerworld.dk har presset tre koder ud af OnePlus, som vi uddeler til tre heldige vindere.

Koderne giver retten til at købe en 64 gigabyte Sandstone (sort) version af OnePlus One til 2.399 kroner. Koden giver altså kun RETTEN til at købe en telefon, så du må selv til lommerne, hvis du er en af de tre heldige vindere.

Spørgsmål:
I vores anmeldelse var vi glade for den kinesiske telefon. Men hvor mange stjerner gav vi egentlig OnePlus One? 

Gå ind på dette link og svar på det enkle spørgsmål og husk at skrive din korrekte email-adresse ind. Det er den, som koden bliver sendt til.

De tre vindere bliver udpeget mandag den 25. august og får direkte besked i løbet af dagen. Koden virker i cirka 25 dage, hvorefter den løber ud.

Læs også: 

Stor guide: Her er de bedste smartphones på markedet

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>