Kunderne flygter fra TDC

I kølvandet på historien om, at TDC vil outsource 800 fuldtidsstillinger, fremlægger telekoncernen nu et halvårsregnskab, der viser en kundenedgang på 75.000. Det skriver Politiken.

I første kvartal af 2014 tabte selskabet 57.000 mobilkunder, og af halvårsregnskabet fremgår det, at yderligere 39.000 mobilkunder har forladt TDC i andet kvartal. Derudover har selskabet tabt 36.000 fastnetkunder i andet kvartal.

Læs også: TDC tjener godt, men mister 92.000 telekunder

Omsætningen endte på 5,7 milliarder kroner mod 6 milliarder sidste år. Overskuddet før skat og afskrivninger ender på 2,35 milliarder mod 2,43 milliarder sidste år. Renset for skat og afskrivninger endte det med en beskeden fremgang.

Over for Politiken fremhæver TDC’s topchef, Carsten Dilling, at cashflowet er steget markant med 40 procent. Det er de rede penge, som selskabet har i kassen, så man ikke skal trække på kassekreditten, hver gang der dukker en rudekuvert op.

Og så viser regnskabet, at 20.000 kunder er kommet til i TDC’s datterselskab Telmore i løbet af det halve år. Der er også kommet 5.000 flere internetkunder og 3.000 flere tv-kunder til.

TDC-direktøren er dog ikke tilfreds med situationen.

»Et tab af 39.000 kunder ikke tilfredsstillende«, siger Carsten Dilling ifølge Politiken om udviklingen det seneste kvartal.

Han sætter imidlertid også spot på de initiativer, som TDC har taget for at få flere ind i folden. Herunder det nye Telmore Play-abonnement med film- og avisadgang, som 20.000 danskere har tilmeldt sig i løbet af de første seks uger.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>