Microsoft-opgradering på vej: Retter ‘blue screen of death’-patch

Microsoft har udsendt en sikkerheds-opdatering, der skal rette op på de fejl, som en tidligere opdatering har forårsaget.

Den tidlige opgradering blev udsendt for et par uger siden. Den fik imidlertid hurtigt et ramaskrig af protester fra massevis af Windows-brugere til at rejse sig.

Den udsendte sikkerhedspatch viste sig nemlig at ramme Windows-pc’ernes ydeevne.

Den oprindelige opdatering – MS14-045 – blev udsendt 12. august.

Den fik hurtigt Windows-folkene til tasterne. De begyndte nemlig straks at poste indlæg om ‘blue screen of death’ og lignende – mest på pc’er med 64-bit-versionen af Windows 7.

Det kan du læse mere om her: Windows-opdateringer havner i ‘blue screen of death.’

Microsoft bedyrede dog senere, at problemerne ikke ramte danske brugere.

Det kan du se grunden til her: Pyha, du slipper for ‘blue screen of death’-opdatering.

Microsofts Security Response Center meddeler i en blog post, at Microsoft trak de problematiske opdateringer tilbage, straks man blev opmærksom på, at de forårsagede problemer.

En Microsoft-udvikler erkendte i sidste uge, at den første opdatering ikke var blevet testet grundigt nok.

“Vi gennemførte en ret omfattende ændring i font-håndteringen som del af sikkerhedspatchen, og vi mente, at vi testede den ordentligt, men der er klart problemer i test-dækningen og i design-processen, som vi nu skal have fat i,” skrev han tidligere i en tråd om emnet på Microsofts support-forum.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>