Nu melder Dropbox sig i priskrigen: 1 terabyte for 75 kroner

Dropbox skrumper priserne til en femtedel af førprisen for en rund terabyte. Men det gør ikke pludselig Dropbox rasende billig – faktisk bringer det drastiske prisfald blot Dropbox ned omkring samme niveau som konkurrenterne.

I marts måned startede Google nemlig priskrigen, og i juni fulgte Microsoft med, så 100 gigabyte begge steder kostede cirka 11 kroner om måneden, og en hel terabyte landede på 56 kroner om måneden.

Læs også: Så er der priskrig: Microsoft slagter priserne for online-lagerplads

Læs også: Google skærer 80 procent af prisen for online-lagerplads

Hos Dropbox bliver alle betalings-abonnementer nu samlet, så der kun er én mulighed, nemlig en terabyte, som i Europa koster 75 kroner om måneden, men i USA følger konkurrenternes priser på 56 kroner (ti dollars). Med i pakken får man en stribe muligheder for at dele filer med andre, som så kan få tidsbegrænset adgang eller få læseadgang, men ikke mulighed for at ændre i filerne.

Som privatperson med et begrænset behov for plads i skyen kan man ofte klare sig med de gratis versioner, men her ligger Dropbox stadig bagerst i køen og tilbyder kun 2 gigabyte lagerplads gratis. Det er dog muligt at få tildelt mere plads, for eksempel ved at lokke andre kunder til.

Både i Google Drev og i Microsofts OneDrive får man nu 15 gigabyte gratis lagerplads som standard. Hos Google skal pladsen dog deles mellem alle Google-tjenester, så for eksempel Gmail-indhold også tærer på den gratis plads.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>