Sony skrotter e-bogslæseren

Med Amazons dominerende Kindle og rekordsælgende tablets oveni har Sony opgivet at finde et stort nok marked til firmaet linje af e-bogslæsere. Det skriver BBC.

Sony fortæller til det britiske medie, at firmaet ikke har planer om at udvikle en efterfølger til PRS-T3, som er den japanske e-bogslæsers knap så mundrette navn.

Allerede tidligere på året fik Sonys kunder besked på, at virksomheden stoppede sit salg af e-bøger og henviste i stedet til konkurrenten Kobo. Kun i Japan vil Sony fortsat sælge både e-bøger og e-bogslæsere.

Amazons sidder med Kindle på 90 procent af markedet for e-bogslæsere. I 2011 blev der solgt 23 millioner dedikerede e-bogslæsere på verdensplan, men det tal forventes at falde til 10 millioner i 2017, da mange flere til den tid vil eje en tablet eller en telefon med stor skærm, en såkaldt phablet. Samtidig antyder en rapport fra Pricewaterhouse Coopers, at salgstallet på e-bøger vil overstige printbøger allerede i 2018.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>