TDC outsourcer 800 medarbejdere til Sønderborg og London

Der skal spares hos TDC, og derfor tager telegiganten nu det drastiske skridt at flytte en stor del af koncernens kundeservice ud til en ekstern leverandør. 800 medarbejdere bliver derfor sagt op hos TDC og ansat hos amerikanske Sitel i stedet. Det oplyser TDC i en pressemeddelelse.

Men de 800 medarbejdere, der skal skifte arbejdsgiver, kan forvente store ændringer i en nær fremtid. Planen er nemlig, at en del af arbejdet i løbet af 2015 skal flyttes til London.

Læs også: 3.000 TDC-ansatte risikerer at blive outsourcet

I dag holder de 800 TDC-supportere til i København, Aarhus og Sønderborg, men Sitel vil nedlægge kontorerne i København og Aarhus og i stedet oprette 150 stillinger i London i løbet af 2015 og så samle de danske aktiviteter i Sønderborg.

Den formelle overtagelse sker 6. oktober, og i første omgang kan medarbejderne beholde samme løn og vilkår og blive siddende ved samme skrivebord. Men det vil der altså blive lavet om på for de fleste de kommende år.

Med outsourcing-aftalen har TDC selv 1.850 ansatte tilbage til kundeserviceopgaver, og besparelsen ved at sende de øvrige 800 medarbejdere over til en ekstern leverandør skal ifølge TDC bruges til at opkvalificere de 1.850 ansatte, der bliver tilbage i TDC-koncernen.

For TDC’s kunder skulle ændringerne betyde kortere ventetid på telefonsupport fra TDC. Det har Sitel i hvert fald forpligtet sig til i kontrakten med TDC.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>