Fortsættelse til kung-fu-filmen ‘Tiger på spring’ får premiere på Netflix

Streaming-tjenesten Netflix har allerede bevæget sig ind på markedet for tv-serier produceret direkte til tjenesten, men nu begynder Netflix også at snuppe en bid af dét, der tidligere har været biografernes enemærker.


Foto: The Weinstein Co.

Næste år vil efterfølgeren til filmen ‘Tiger på spring, drage i skjul’, får nemlig premiere eksklusivt i IMAX-biografer og på Netflix samtidig, mens andre platforme kommer til at stå i anden række. Det skriver Variety.

Der er således tale om en særaftale mellem produktionsfirmaet The Weinstein Company, IMAX og Netflix, og det er første gang, at en større spillefilm får sin debut på Netflix.

Normal praksis i filmbranchen er først at give filmen tid i biograferne; dernæst på udlejningsmarkedet, betalingskanaler og salg; og til sidst almindelige tv-kanaler og streaming-tjenester. I dette tilfælde rykker Netflix altså frem i første række, ligesom biografer, som ikke bruger IMAX-udstyr, må vente på filmen.

Filmen ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend’ er en efterfølger til filmen fra 2000 med to af de samme skuespillere i hovedrollerne og baseret på den næste bog i samme serie. Filmen er dog ikke instrueret af Ang Lee, som stod for den første film.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>