Blog: Bloggeren der vendte tilbage

Hej, jeg hedder René og jeg er tidligere blogger her på Version2. Jeg genstarter og glæder mig til at komme i gang.

Til de som ikke kender mig, så er jeg blandt andet tidligere lastbilchauffør, offentlig ansat, mental Imperial forces cos-player (Microsoft sælger). Nu slår jeg mine folder hos Crayon A/S – en Norsk software sælgende virksomhed, med globale ambitioner.

Jeg vil utroligt gerne dele erfaringer her på bloggen og håber at få fagligt indspark til det mit arbejde og alt det jeg gerne vil lave. Ydermere vil jeg blande mig i den aktuelle debat.

Jeg har en række blogindlæg under opsejling, specielt om IT understøttelse i min hverdag. However … jeg vil dog være taknemmelig hvis Version 2′s netværk kan skubbe mig i gang. Jeg er velbevandret i det branchen referer til som “cloud computing” og vil med glæde dele perspektiverende historier fra de sidste 4 år. Så kom gerne med forslag. Jeg er relativt god til at indgå i dialog og går ofte i opposition for at få belyst alle sider af en sag eller teknologi.

Jeg håber at gøre mig fortjent til faglig respekt og dialog, men mest af alt, at blive klogere på alt IT relateret forretning, her på V2.dk.

PS. Jesuz – hvor har jeg dog savnet V2s debatforum.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>