Blog: Peter Kofod snydt på DrivingIT 2014 – læste ikke det med småt

I fredags holdt IDA-IT konferencen DrivingIT 2014. Vi havde ud over konferenceprogrammet hyret event og kunstner-samarbejdet Illutron ind.

Illutron havde til konferencen skabt det fiktive firma Unison med en konference stand. På standen skulle firmaet registere folk med billede, telefonnummer og email. Til gengæld fik man medlemskort til et VIP-område, hvor der var slik, chips og champagne mv. Med småt stod der, at ens billede kunne bruges til reklame – og det var hele målet. Reklamerne bragede lystigt rundt på storskærme for tilfældige produkter med personens billede som blikfang. God humor.

Til DrivingIT 2014 havde vi inviteret privacy-aktivisten Peter Kofod. Peter var blevet udvalgt som keynote-taler pga et stort engagement indenfor privacy og et stort netværk (som bl.a. inkluderer Edward Snowden). Op til konferencen har jeg haft flere diskussioner med Peter Kofod, men aldrig mødt ham.
Da han ankom til konference kunne jeg ikke lade være med at drille Peter. I et meget hurtigt tempo førte jeg ham med ned til firmastanden, mens jeg sprudlende fortalte om Unison, og de fordele man kunne få – fedt nok :-)
Peter blev registeret og fordi jeg løbende snakkede løs nåede han nok ikke at læse det med småt. 20 meter længere henne var VIP-området hvor Peter nående at blive tavs og efter en fin kunstpause “Det er godt lavet” – jeg fik ramt på ham #godhumor

Se selv videoen her og tænk… Læser du det med småt?

Se også http://www.version2.dk/71326

/pto

P.S. Jeg reklamerer selv for våben

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>