Danske it-butikker klar til Black Friday – her er nogle af de gode tilbud

Forbrugerrådet Tænk opfordrer:

“Slå koldt vand i blodet. Selvom der er ting som er sat på tilbud, så skal man stadig forholde sig kritisk til pris, kvalitet og behov.

Det kan godt være, at du kan få en elefant med 50 procents rabat, men tænk en ekstra gang over, om du har brug for den.”

“Vær opmærksom på, at ved nethandel har du altid 14 dages returret; det samme gælder ikke for køb i fysiske butikker. Der fanger bordet.

Til gengæld gælder alle de almindelige forbrugerbeskyttelsesregler for reklamation og defekte varer altid, også selvom der er tale om hurtige tilbud.”


Tina Dhanda Khalsi, seniorjurist i Forbrugerrådet Tænk

Black Friday er årets største amerikanske forbrugsfest med tilbud der kan få enhver krejler til at stoppe og stirre. Og tilbudsfesten fra guds eget land er langsomt men sikkert drevet ind med havgussen fra Vesterhavet og har indtaget resten af Danmark.

Men i modsætning til USA, hvor butikkerne i flere uger har fortalt om deres gode tilbud, for at lokke folk til at ligge i kø, så holder de danske forhandlere kortene tæt ind til kroppen.

“Jeg kan ikke fortælle dig hvilke tilbud vi har endnu, men vi vælger en hel masse der kommer på tilbud fra midnat og 24 timer frem – eller så længe lager haves,” siger Sif Kristensen, marketing koordinator hos Komplett.dk.

“Det er stor konkurrence mellem butikkerne på vores Black Friday tilbud plus det er med til at øge nysgerrigheden blandt kunderne, når vi først afslører tilbuddene ved midnat.”

Netbutikkerne opruster it-forholdene
Fælles for butikkerne er, at det her bliver et travlt døgn, ikke mindst på nettet, hvor en stor del af tilbuddene vil være tilgængelige.

Elgigantens web-afdeling har lært af erfaringerne fra sidste års Black Friday, og har derfor gjort en massiv indsats for at undgå problemer i web-shoppen.

Det fortæller Elgigantens presseansvarlige, Frederik Danvig.

“Sidste år i 2013 afholdt vi Black Friday i vores web-butik alene, for at tage temperaturen på fænomenet; der endte vores web-afdeling med at frygte for, at serverparken ville gå ned,” siger Frederik Danvig.  

“I dag syder og koger det fra web-afdelingens tastaturer. De sidder klar fra midnat og de næste 24 timer frem. Desuden er serverkapaciteten mangedoblet i forhold til sidste år; så der er taget alle mulige forholdsregler for, at der ikke skal opstå nogen problemer.”

Og samme udmelding kommer fra Komplett:

“Vi kunne helt klart mærke der var tryk på sidste år; derfor har vi oprustet vores web-afdeling og kører med døgnbemanding under hele arrangementet,” siger Sif Kristensen.

Annonce:


Her holder de Black Friday
Det kan være svært at danne sig et overblik over herlighederne, og når det først går løs med begrænset lager og en frist på kun 24 timer til at beslutte sig, så skal du være mægtig hurtig ved havelågen.

Vi har samlet links til nogle af de store butikker, som holder Black Friday.

Hvis du kender til flere gode tilbud, så del dem med dine Computerworld-venner i kommentarsporet nedenunder!

Komplett.dk – begynder klokken 00:00 natten til fredag og varer 24 timer.

Elgiganten.dk – begynder klokken 00:00 natten til fredag og fra klokken 10:00 i varehusene og varer 24 timer. Vær opmærksom på, at tilbuddene mellem web og fysiske butikker er forskellige.

Dustin.dk – begynder klokken 09:00 fredag morgen og varer helt til søndag klokken 23:59.

Fona.dk – begynder klokken 00:01 natten til fredag, men kun i varehusene.

Microsoft.dk – begynder klokken 00:00 natten til fredag.

Humac.dk – begynder kl. 10:00 fredag formiddag og varer til lukketid, da tilbuddene kun gælder i de fysiske butikker. Apple-produkter er ikke inkluderet i deres Black Friday-tilbud.

Proshop.dk – begynder kl. 00:00 natten til fredag og varer i 24 timer.

Coolshop.dk – er tyvstartet og har allerede en række tilbud på selskabets site – sikke nogle rebeller.

Wupti.dk – begynder klokken 00:00 natten til fredag med nye tilbud hver time.

Amazon.co.uk – er tyvstartet med en række tilbud – men vær opmærksom på, at ikke alle varer kan leveres til Danmark.

Cdon.dk – begynder klokken 00:00 natten til fredag.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>