Facebooks chat-app runder 500 millioner brugere

Siden juli i år har Facebook-brugere, der gerne vil benytte det sociale medie på telefonen, været nødt til at bruge en separat app til at chatte. Det har betydet en fordobling i chat-appens brugertal, lyder det fra it-giganten. Det skriver BBC.

Facebook mødte hård kritik for beslutningen om, at tvinge chat-funktionen ud af den normale Facbook-app, men ifølge Facebook-faderen Mark Zuckerberg var det for forvirrende at have chatfunktionen som en del af den originale app.

»Selv om det på kort sigt er smertefuldt at bede folk om at installere en separat messaging app, så vidste vi, at vi aldrig ville kunne levere den samme kvalitetsoplevelse som en tab inde i Facebook-appen,« sagde Zuckerberg til Techradar.

Overgangen synes at være lykkedes trods murren i krogene. I april brugte 200 millioner mennesker den udskældte app, og nu er tallet altså vokset til over en halv milliard brugere verden over.

I sidste måned købte Facebook det populære chat-tjeneste WhatsApp for 22 milliarder dollars – omkring 132 milliarder kroner. Med fulgte også en brugerbase på omkring 600 millioner.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>