Her er IT-branchens nye direktør

It-brancheforeningen IT-Branchen har ansat Birgitte Hass som sin nye direktør for forreningen.

Hun afløser således Morten Bangsgaard, der stoppede som direktør for IT-Branchen i sommers efter et mere eller mindre uldent forløb.

Læs den historie her: Magtkamp: Her er historien om IT-Branchens dramatiske direktør-exit

Birgitte Hass har i 18 år været direktør i FDC (Forsikringens Datacenter), it-leverandør til forsikrings- og pensionsbranchen, og hun er klar til at sætte sig i direktørstolen hos IT-Branchen den 1. december.

Inden hun er klar til sit nye job, får hun en god portion skulderklap med fra IT-Branchens bestyrelsesformand, Cecilia Bonefeld-Dahl:

“Vi er meget glade for, at Birgitte Hass har sagt ja til denne vigtige post. Hun har en solid baggrund i it-branchen og mange års erfaring i at stå i spidsen for en it-virksomhed,” udtaler Cecilia Bonefeld-Dahl i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen.

“Den erfaring og dybe kommercielle indsigt vil styrke foreningen og komme vores medlemmer til gode, både når vi yder rådgivning, skaber netværk og løfter branchens agendaer politisk,” fortsætter Cecilia Bonefeld-Dahl i pressemeddelelsen.

Direktørens drømmejob
I selvsamme pressemeddelelse løfter den kommende direktør for IT-Branchen sløret for, at hun glæder sig til at komme i gang med det nye job.

“Det er en stærk forening i vækst, jeg får lov at stå i spidsen for. Det er for mig et drømmejob, og jeg ser frem til den tætte dialog med foreningens mange medlemmer og til at skulle arbejde for hele branchen,” forklarer Birgitte Hass.

Udover erfaringen som direktør i FDC har Birgitte Hass i alt 30 års erfaring fra it-industrien, efter hun startede sin karriere som systemanalytiker i IBM. Oprindeligt er hun cand.scient i fysik, matematik og datalogi.

Samtidig har hun også en stor erfaring fra IT-Branchens forretningsudvalg og bestyrelse, hvor hun som menigt medlem kender forretningen godt inde fra.

En af første opgaver for den nye direktør bliver at vedtage en strategi for de kommende to år, oplyser IT-Branchen i sin pressemeddelelse.

Læs også:
Magtkamp: Her er historien om IT-Branchens dramatiske direktør-exit

Søger ny direktør: Her er IT-Branchens største udfordringer

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>