IT-Branchen får ny direktør fra forsikringsbranchen

Fire måneder efter at den tidligere direktør Morten Bangsgaard pludselig fratrådte, er valget nu faldet på en afløser til posten som leder af brancheforeningen for it-virksomhederne.


Birgitte Hass bliver ny adm. direktør for IT-Branchen den 1. december 2014.

Den nye adm. direktør bliver Birgitte Hass, der blandt andet har været adm. direktør for Forsikringens DataCenter og siddet i hovedbestyrelsen for IT-Branchen i snart ni år.

»Hun har en solid baggrund i it-branchen og mange års erfaring i at stå i spidsen for en it-virksomhed. Den erfaring og dybe kommercielle indsigt vil styrke foreningen og komme vores medlemmer til gode, både når vi yder rådgivning, skaber netværk og løfter branchens agendaer politisk,« siger formand for IT-Branchen, Cecilia Bonefeld-Dahl.

Birgitte Hass er uddannet cand.scient. i fysik, matematik og datalogi og har tidligere arbejdet som systemanalytiker samt leder for IBM. Hun har været direktør for Forsikringens DataCenter i 18 år og har også siddet i IT-Branchens forretningsudvalg.

Hendes første opgave som direktør for IT-Branchen bliver at vedtage en ny to-årig strategi for brancheforeningen sammen med bestyrelsen.

»Ud over, at Birgitte er en stærk kommerciel profil fra branchen, har hun samtidigt stor indsigt i både foreningens overordnede strategier, og i den mere daglige drift. Hun har gennem flere år leveret en engageret indsats i foreningen, som mangeårigt bestyrelsesmedlem, i forretningsudvalget og som foreningens repræsentant Hovedstadens Vækstforum,« siger Cecilia Bonefeld-Dahl.

IT-Branchen har i dag over 300 medlemmer af både danske og udenlandske virksomheder, heriblandt TDC, CSC og Dell.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>